skip to Main Content
Volg ons op Facebook | Vragen? Bel 072-8885072
Verkopen of Te Koop zetten ?

Uw woning verkopen doet u niet iedere dag. Van belang is in eerste instantie natuurlijk dat uw woning voor de juiste prijs in de verkoop wordt gezet. Wij komen zonder kosten en vrijblijvend bij u langs om de waarde van uw woning te bepalen. Ook als u niet direct, maar op termijn verkoopplannen heeft !

Het traject voorafgaande aan het in de verkoop brengen is vooral technisch :

foto’s (360 graden), aansprekende verkooptekst, gegevens verzamelen, kadaster recherche, verkoopbrochures, en een bord in de tuin. Maar dan ontstaat er een verschil tussen Te Koop zetten en echt gaan Verkopen. Dat betekent regelmatig contact en de boer op, op zoek naar potentiële kopers.

Een ander voordeel van ons bedrijf is dat u altijd met de makelaar heeft te maken en niet met de assistent of secretaresse. Bovendien werken wij niet met reguliere kantoortijden zodat bijvoorbeeld aspirant-kopers ook in de avonduren en op zaterdag of zondag kunnen kijken.

Wij zijn onder andere werkzaam in Heiloo, Haarlem, Bloemendaal, Alkmaar, Amsterdam, Egmond, Akersloot, Limmen, Castricum en Heerhugowaard.

Zoeken