skip to Main Content
Volg ons op Facebook | Vragen? Bel 072-8885072

Blokdijk Makelaar Haarlem heeft een divers aanbod aan koopwoningen voor u. Wij helpen u graag met het kopen en verkopen van uw woning in Haarlem. Naast bekend zijn met huizen verkopen en kopen, proberen wij uw wensen zo goed en snel mogelijk toe te passen. Als Blokdijk Makelaar Haarlem staan wij daarom zeven dagen per week voor u klaar met een actieve (ver)koopstrategie. Doordat wij zelf vele jaren in Haarlem hebben gewoond is er een kwalitatief netwerk opgebouwd met relaties die van toepassing kunnen zijn op het gebied van kopen, verkopen, bouwen, verbouwen enzovoort.

Koopwoningen koopt en verkoopt u bij Blokdijk Makelaar Haarlem

Blokdijk Makelaars is begonnen in Heiloo maar verkoopt nu ook koopwoningen in andere steden en dorpen, waaronder het sfeervolle Haarlem. Op dit moment telt Haarlem meer dan 150.000 inwoners en is dit de hoofdstad van Noord-Holland. Wonen in deze stad kan midden in het centrum, maar ook buiten het centrum op een rustigere plek. Het centrum van Haarlem wordt gekenmerkt door de historische straatjes en monumenten, waar u meteen ook de grachten en singels kunt vinden. Daarnaast barst de stad van de winkels, restaurants, cafés en musea. Tijdens de warme zomerdagen kunt u bijvoorbeeld genieten op een terras op de Grote Markt, waar u meteen daarna een kijkje kan nemen bij verschillende belangrijke gebouwen die hieromheen zijn gebouwd. Niet alleen voor (getrouwde) stellen of alleenwonenden is een huis in Haarlem de plek waar je nooit genoeg van krijgt, maar ook voor een gezin met kinderen is Haarlem een stad vol verrassingen. Voor kinderen kunt u hier terecht voor onder andere theatervoorstellingen, sportactiviteiten en jeugdfilms.

Andries is een makelaar die je rustig laat kijken en nadenken en die je wijst op de voor- en de nadelen van een woning. Het contact was heel plezierig en heel goed. Zijn reactie op vragen via de telefoon, app of e-mail was altijd heel snel. Ook bleek hij een uitstekende bron voor namen van personen, die ook relevant voor woningaankopen (kunnen) zijn. Kortom: een makelaar die zich op een heel prettige manier 100% voor zijn client inzet.

Koopwoningen in de buurt van Haarlem

Huis te koop in Haarlem

Momenteel zijn er rond de 73.000 woningen in Haarlem, met een gemiddelde waarde van een koopwoning van ongeveer 225.000 euro. Deze prijzen van huizen die te koop staan in Haarlem verschillen uiteraard per wijk of buurt. Dit verschil kan komen door de afstand naar het centrum en door het soort koopwoning en grootte hiervan.

Bent u geïnteresseerd in een koopwoning in Haarlem of wilt u deze juist verkopen? Neem dan nu contact op met Blokdijk Makelaar Haarlem voor een vrijblijvend gesprek. Wij komen graag een keer bij u thuis om uit te leggen hoe wij te werk gaan en wat wij voor u kunnen betekenen.

Makelaar Haarlem

Gratis waardebepaling?

Wij helpen u graag met een gratis waardebepaling van uw woning. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Informatief gesprek?

Wilt u een huis kopen of uw huis verkopen? Wij geven u graag de informatie die u nodig heeft. Neem contact met ons op.

Zoeken