skip to Main Content
Volg ons op Facebook | Vragen? Bel 072-8885072

Huis te koop of een woning kopen in het prachtige Bloemendaal? U herkent het vast.. De duurste vierkante meters vindt u onder andere in deze plaats. De gemiddelde vraagprijs per vierkante meter ligt namelijk rond de 4.500 euro. Blokdijker Makelaar Bloemendaal kunt u helpen met het verkopen van uw woning, maar uiteraard ook met het aanschaffen van een nieuwe koopwoning in Bloemendaal.

Koopwoning in het mooie Bloemendaal

Bloemendaal heeft rond de 22.000 inwoners en is een plaats waar 70% van de woningen uit koopwoningen bestaat. De woningwaarde is hier gemiddeld meer dan 800.000 euro, terwijl dit landelijk rond de 237.000 euro ligt. Gemeente Bloemendaal is opgedeeld in vijf verschillende wijken, namelijk Bloemendaal, Aerdenhout, Vogelenzang, Bennebroek en Overveen. In de wijk Bloemendaal wonen ongeveer 6.500 inwoners. In Bloemendaal is voor iedereen wel wat te doen. Je woont dichtbij het strand, bij een winkelcentrum en de grootste speeltuin van Europa, namelijk Linnaeushof. Naast deze activiteiten kun je overal genieten van een drankje of hapje bij een restaurantje of café.

Andries is een makelaar die je rustig laat kijken en nadenken en die je wijst op de voor- en de nadelen van een woning. Het contact was heel plezierig en heel goed. Zijn reactie op vragen via de telefoon, app of e-mail was altijd heel snel. Ook bleek hij een uitstekende bron voor namen van personen, die ook relevant voor woningaankopen (kunnen) zijn. Kortom: een makelaar die zich op een heel prettige manier 100% voor zijn client inzet.

Koopwoningen in de buurt van Bloemendaal

Te koop aanbieden of een koopwoning kopen? | Blokdijker Makelaar Bloemendaal

Wilt u graag uw huis verkopen of juist een koopwoning in Bloemendaal aanschaffen? Blokdijker Makelaar Bloemendaal heeft hier jarenlang ervaring mee en kunt u door middel van een actieve (ver)koopstrategie helpen om het huis van uw wens te vinden of juist het huis zo snel mogelijk te verkopen. Blokdijker Makelaar Bloemendaal werkt uit het Noord-Hollandse dorp Heiloo, maar heeft verschillende netwerken in Bloemendaal waarmee er gemak wordt gecreëerd tijdens de verkoop of koop van een huis.

Om meer informatie te krijgen over onze werkwijze kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij komen graag een keer bij u thuis langs om te vertellen wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt ons zeven dagen per week bereiken – want bij ons staat service voorop!

Makelaar Bloemendaal

Gratis waardebepaling?

Wij helpen u graag met een gratis waardebepaling van uw woning. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Informatief gesprek?

Wilt u een huis kopen of uw huis verkopen? Wij geven u graag de informatie die u nodig heeft. Neem contact met ons op.

Zoeken