skip to Main Content
Volg ons op Facebook | Vragen? Bel 072-8885072

Wonen in de hoofdstad van Nederland; Amsterdam! Houdt u van drukte? Of juist van rust? Beiden kunt u vinden in deze diverse stad. In het centrum van Amsterdam is altijd wel wat te doen. Blokdijk Makelaar Amsterdam kunt u helpen bij het kopen van een huis in Amsterdam,  maar ook het verkopen van uw koopwoning.

Andries Blokdijk is een hele vriendelijke, rustige, betrokken en eerlijke makelaar. Hele belangrijke eigenschappen naast alle oneerlijkheid in makelaarsland.

Een koopwoning in de metropool Amsterdam

Wilt u in de stad waar uw werk zich bevindt wonen? Of houdt u van shoppen en gaat u het liefst dagelijks naar de winkels en koffie/thee drinken op een terrasje? Het kan allemaal. Ook voor de culturele uitstapjes heeft u genoeg keuze in Amsterdam. Naast alle drukte kunt u ook rustig een middag in het Vondelpark of een van alle andere parken zitten. Sportgelegenheden, scholen en nog veel meer kunt u allemaal vinden in Amsterdam. Met een koopwoning in Amsterdam kunt u overal naartoe en heeft u alles binnen een klein bereik. Amsterdam is een grote stad, maar door de beschikbaarheid van het openbaar vervoer kunt u gemakkelijk naar een andere plek toe.

Maar genoeg over wat er allemaal te doen is… Amsterdam is een metropool. Amsterdam wordt gevormd door de prachtige grachten en alle herenpanden. Op dit moment wonen er meer dan 770.000 mensen in Amsterdam. De gemiddelde prijs van een huis in Amsterdam ligt rond de 310.000 euro. Het aantal huizen dat te koop staat daalt enorm, dus bij de gedachte van wonen in Amsterdam moet u er snel bij wezen; van ruim 6.000 in 2014, naar ruim 4.400 in 2015, met nu nog maar ruim 2.400 in 2016. De stad is verdeeld in acht verschillende stadsdelen, wat ook weer bestaat uit 97 buurtcombinaties (470 buurten).

Koopwoningen in de buurt van Amsterdam

Blokdijk Makelaar Amsterdam staat klaar voor u

Blokdijk Makelaar Amsterdam is gevestigd in Heiloo. Door de goede connecties in deze prachtstad kunnen er gemakkelijk koopwoningen worden gekocht en verkocht in Amsterdam via Blokdijk Makelaar Amsterdam. Wij willen u graag een goede service verlenen en met jarenlange ervaring met koopwoningen en een beschikbaarheid van zeven dagen per week, willen wij dit aanbieden aan u. Zeven dagen per week kunt u contact met ons opnemen en zeven dagen per week kunnen wij bij u langskomen om toe te lichten wat wij u kunnen aanbieden.

Makelaar Amsterdam

Gratis waardebepaling?

Wij helpen u graag met een gratis waardebepaling van uw woning. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Informatief gesprek?

Wilt u een huis kopen of uw huis verkopen? Wij geven u graag de informatie die u nodig heeft. Neem contact met ons op.

Zoeken